Kotimaista tuotantoa

Pari vuotta sitten julkaisin Scribuksen kotisivulla lyhyen jutun, jossa mm. pyysin ihmisiä lähettämään minulle Scribus-kokemuksiaan. Sain kaksi yhteydenottoa. Ei niin rohkaisevaa. Vuosi sitten pidin Scribus-kurssin Uudessakaupungissa. Kurssi täyttyi nopeasti ja mukaan otettiin vielä muutama verkko-opiskelijakin. Varsin rohkaisevaa.

Ukin kurssin osalta on ollut mukavaa huomata, että kurssille osallistuneet ovat jatkaneet Scribuksen parissa myös kurssin jälkeen. Aina silloin tällöin saan Scribus-kyselyjä kurssilaisilta. Viimeisen kyselyn mukana tuli pdf-tiedosto, joka oli tehty Scribuksella. Sen oli tehnyt Mieliteko Oy, Ukilainen elämystuottaja (kait vähän muutakin). Työssään he käyttävät vapaita grafiikkaohjelmia laajalla rintamalla. Käytössä ovat ainakin Scribus, Inkscape ja Gimp. Lukekaa yrityksestä lisää heidän verkkosivuiltaan http://www.mieliteko.fi/.

Lataa esite

Scribus-kokemuksia voitte yhä lähettää minulle ja mielellään myös tuotoksia. Kuulen myös murheenne ja epäonnistumisenne ja yritän täällä blogissa vastata myös negatiiviseen palautteeseen. Kokemuksia voi jättää kommenttina tähän viestiin tai lähettää minulle sähköpostilla riku(ät)scribus.info.