Vauhtia Scribuksen kehitystyöhön

Muistatte varmasti vetoomukseni Scribuksen kehityksen puolesta (toinen). Pähkäilin jälkimmäisessä kirjoituksessa, että Scribuksesta saattaisi löytyä ratkaisu pienille yrityksille. Kysyntää näyttää kuitenkin löytyvän myös asteikon toisesta päästä.

Viime maanantaina minuun otettiin yhteyttä yrityksestä nimeltä Anygraaf. Tiistaina juttelin puhelimessa heidän kanssaan ja asiat selkeytyivät hieman. He ovat sivusilmällä seuranneet Scribuksen kehitystä ja tehneet muutamia kokeiluja. Tämä on äärimmäisen tärkeä asia, koska usein Scribuksen todellinen tila on pieni shokki. Koska he eivät pelästyneet Scribusta ja ottivat minuun yhteyttä, vaikuttaa tilanne lupaavalta. Alla ote saamastani sähköpostiviestistä.

Anygraaf valmistaa erityyppisiä sovelluksia graafiselle teollisuudelle, tai nimenomaan sanoma- ja aikakauslehdille. Scribuksen käyttö lehtityössä kiinnostaa…

Kun näiden kommenttien takana on Anygraafin kokoinen yritys, alkaa villitkin unelmat näyttää vähemmän villeiltä. Anygraafin asiakaskuntaa voi tarkastella heidän USA:n toimiston sivuilta. Heidän ID ja QXP -osaamisensa hyödyntäminen Scribuksessa nopeuttaisi kehitystä varmasti. Tämä on tähän mennessä saamistani Scribuksen potentiaalin tunnustavista yhteydenotoista merkittävin. Edellinen suuri tapaus oli Painomaailma-lehden artikkelipyyntö.

Tapaan Anygraafin edustajan tulevana torstaina. Pysykää kuulolla. Juttu tarkentuu asioiden edetessä.