Voita Scribus-kirja itsellesi ja toinen yhteisöllesi

Arvonta on suoritettu. Enää ei ole mahdollista osallistua.


Pitkä odotus on vihdoin palkittu. Scribus-kirjat kolahtivat viimein postiluukusta. Sain neljä tekijänkappaletta ja koska tarvitsen vain yhden kirjan itselleni, ajattelin laittaa loput kiertoon. Kirjan sisällön voi lukea aikaisemmasta kirjoituksestani.

Jaettavana on yhteensä kolme kirjaa yhden kirjoittajan ja Scribus-kehittäjän omistuskirjoituksella!

1. Voita kirja itsellesi
Muhkean 450 sivun lukupaketin voit saada itsellesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen riku@… (aiheriville sisällytä teksti Scribus-kirja). Liitä mukaan postitustiedot kirjan mahdollista lähetystä varten sekä tieto siitä kelle kirjan omistuskirjoitus kirjoitetaan vai kirjoitetaanko ollenkaan.

Ne jotka liittävät mukaan vinkin tai juttuehdotuksen koskien Scribusta, saavat arvontaan kaksi ääntä! Vinkkejä ja ehdotuksia käytetään tämän blogin uusien kirjoitusten ideointiin.

Aikaa on 14.6. saakka. Voittaja julkaistaan tässä blogissa 15.6. Hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Postikortillakin voi osallistua arvontaan. Kirjan voittaminen ei edellytä blogin lukemista. Osallistua voivat kaikki, jotka pystyvät vastaanottamaan kirjan suomalaiseen osoitteeseen. Ulkomaille en kirjaa voi postittaa.

tai

2. Voita kirja palkinnoksi omaan kilpailuusi tai arvontaasi

Jos olet vastuussa yhteistöstä tahi muusta vastaavasta toiminnasta, joka kerää ihmisiä ympärilleen, voit saada Scribus-kirjan edelleenjaettavaksi. Lähetä sähköpostia osoitteeseen riku@… (aiheriville teksti Kirja jakoon). Kerro, miten aiot kirjan hyödyntää (palkinnoksi, arvottavaksi vai jotain muuta) ja miten paljon jäseniä/silmäpareja yhteisölläsi on ja kuinka moni näistä näkee kilpailun tai muun tapahtuman, johon Scribus-kirjaa ajattelit. Linkki blogiini olisi myös mukava!

Aikaa on 14.6. saakka. Kirjan voittanut yhteisö julkaistaan tässä blogissa 15.6. Ulkomaille en kirjaa voi postittaa.

Muutamia yhteisöjä, joille palkinto saattaisi sopia on listattu alla. Aktiivisuus ratkaisee kelle kirja menee.
Opensuse Suomi
Ubuntu Suomi
Jakelupaketti